* انتخابات مظهر حماسه سیاسی، اقتدار نظام اسلامی، مردم سالاری اسلامی، اراده ملی و آبروی نظام است.
* حضور گسترده مردم و شور انتخاباتی علاوه برتامین امنیت کشور ، تهدیدهای دشمنان را بیاثر و آنان را نا امید خواهد کرد.
* حضور همه جریانها و سلیقههای سیاسی معتقد به نظام اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری ضروری است. انتخابات مخصوص یک جریان و سلیقه خاص سیاسی نیست، بلکه وظیفه و حق همه کسانی که دل در گرو منافع ملی و استقلال کشور دارند، حضور در انتخابات است.
* روی گردانی از انتخابات مناسب کسانی است که با نظام اسلامی مخالفند.
* رأی مردم تعیین کننده نهایی انتخابات است. تشخیص مردم در شناخت اصلح مهم است و مردم باید با تحقیق از افراد مورد اطمینان و دقت در کاندیداها، به فرد اصلح برسند.
* رهبری در انتخابات یک رای بیشتر ندارد و کسی هم از این رای اطلاع نخواهد داشت. هرگونه سخن یا اظهار نظر ی مبنی بر اینکه رهبری به فرد خاصی نظر دارد ، نادرست است.
* مردم مراقب باشند تا در شناخت فرد اصلح تحت تاثیر نسبت ها و اظهارات در رسانه های گوناگون از جمله پیامک های انبوهی که رواج پیدا کرده، قرار نگیرند.
* تمکین همه در برابر قانون لازم است. حوادث سال 88 از آنجا آغاز شد که عدهای نخواستند به قانون و رأی مردم تمکین کنند و در مقابل، مردم را به شورشهای خیابانی دعوت کردند که یکی از خطاهای جبران ناپذیر بود.
* خوشبختانه سازوکارهای قانونی برای رفع هرگونه شبههای وجود دارد؛ بنابراین همه باید به انتخاب اکثریت مردم ، تمکین کنند.
* آن چیزی که در مورد انتخابات خواسته ماست، فکر ماست، آرزوی ماست، این چند چیز است: اینکه شرکت مردم در انتخابات، یک مشارکت عظیمی باشد؛ این مصونکننده است. همه تلاش دستاندرکاران، امروز و فردا و روز انتخابات و در اثنای مقدمات و م?خرات، باید این باشد: حضور مردم، حضور گستردهای باشد.
* دیگر اینکه از خدا بخواهیم و خودمان هم چشممان را باز کنیم؛ کاری کنیم که نتیجه انتخابات، یک گزینش خوب و همراه با صلاح و صرفه انقلاب و کشور باشد. این معنایش این نیست که اگر ما کسی را نپسندیدیم، با او بداخلاقی کنیم، برخورد تند و سخت و غلط بکنیم؛ نه. آن کسانی که خودشان را صالح میدانند، برای خودشان اهلیت قائلند، وارد میدان شوند. ما هم که میخواهیم انتخاب کنیم، نگاه کنیم، حقیقتاً با معیارهائی که معتقدیم و بین همه ماها مشترک است، بسنجیم. شاید بشود گفت که بین همه ایرانیها - معتقدین به انقلاب - این معیارها تقریباً مشترک است. در هر کسی که این معیارها را مشاهده کردیم، کوشش کنیم، تلاش کنیم، کار کنیم - کار سالم - که انتخابات به سمت انتخاب یک چنین کسی برود.
* انتخابات برای کشور مایه آبروست، مایه افتخار است. همه مراقب باشند که انتخابات مایه بیآبروئی برای کشور نشود؛ آنطوری که در سال 88 یک عدهای سعی کردند انتخابات را مظهر اختلافات وانمود کنند، جنجال سیاسیِ طبیعیِ انتخابات را تبدیل کنند به یک فتنه؛ که البته ملت ایران در مقابلش ایستاد و هر وقت هم شبیه آن اتفاق بیفتد، ملت در مقابل آن خواهد ایستاد.
1392/1/1
نویسنده : ترنم در تاریخ یکشنبه 92/3/5